Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J13a15r75a 91R91a90n37k

6. 3. 2015 17:39

Navrhuji vystavet takove Silicon Valley, nekde na Slovensku (vetsina tam odsud pochazi), nastehovat je tam vsechny, tak jako u indigenous people na jinych kontinentech, zvoli si sve predstavitele, kteri jim budou pomahat s hospodarenim s penezi, budou mit sve skoly s vystudovanymi ucitely ze svych rad a budeme mit za 10 let romske vedce a lekare.

2 0
možnosti

Jste proti diskriminaci necikánů.

Proč jste byl posledně proti diskriminaci nenávštěvníků Vašeho oblíbeného divadla?

0 1
možnosti

Zajímalo by mě, jak dlouho účtenku musím uchovávat, když budu mít povinnost si jí vzít. Než vyjdu z krámu nebo než dojdu domů? Nebo jí můžu vyhodit před tím oslem, který bude kontrolovat jestli jsem si jí vzal.

2 1
možnosti

Karma, ale hlavně si to pamatujme u voleb !

6 0
možnosti

A už je to tu zase! Co by chteli cikáni delat? Maji vzdělání? Jaké? Maji pracovni návyky? Vi cikan, ze do práce se vstava rano v 6? Umi cikan cist a psat? Má cisty trestni rejstrik? To je totiž jedna z podminek pro ziskani prace. To si fakt tam nahoře někdo mysli, ze dotací na misto nekdo cikana zaměstná?

13 0
možnosti

A už je to tu zase. Co můžou cikáni na trhu práce nabidnout? Jaké maji vzdělání? Maji pracovní navyky? Vedi cikani, ze do práce se vstává rano v 6? Maji cisty trestni rejstrik?to je totiž skoro vsude jako jedna z podmínek pro získání práce. Umeji cist, psat? Jaká mista chce vláda dotovat? To si tam nahoře fakt nekdo mysli, že dotací donutí zaměstnavatele prijmout cikana?

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS