Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Brzy po tom, co stál v roce 2009 na stejném pódiu s Jiřím Paroubkem, na kterého po zásluze nesplněných slibů létala syrová vejce - se jen jednou samotný Bohuslav Sobotka setkal s občany a jak dopadl (bohužel neznám přesný rok) - a potom musel, (když jej jeden velmi nespokojený občan ale nehezky zřídil!) nosit na krku sádrový límec. Od té doby se Sobotka veřejnosti pro jistotu raději vyhýbá...;-O

1 0
možnosti
PP

Pane Hemere, bylo by určitě zajímavé přečíst si, jak vnímáte situaci vy i naši členové a příznivci, ale to jsem bohužel ve vašem článku nenašel - pokud pominu vlastní zklamání na nezájmem premiéra. Na druhou stranu upřímně věřím tomu, že pan premiér nemůže časově zvládnout osobní pohovor se všemi zástupci spolků z ČR.

0 0
možnosti
MR

Vaše sebevědomí a Rothschildovi prachy.

3 1
možnosti
IM

I63v72a22n 11M28i39n74á45ř

1. 9. 2016 21:06

Jsem ten poslední, kdo by se v této zemi zastával premiéra. Jestliže však žádost o schůzku, byla tak vágní jako autorův článek - vůbec se nedivím, že na něj nereagoval ! Vždyť jsme se kromě té - žádosti o setkání - nedozvěděli vůbec nic ?!

8 0
možnosti
VS

Ze začátku jsem čekal nějakou žertovnou pointu, ale nedočkal jsem se. Obávám se, že autor to asi myslel vážně...

4 0
možnosti
KC

Na rozdíl od předpisatelů s mnohým, co píše autor blogu, souhlasím. Například pan premiér dělá politiku, která se zamlouvá Bruselu, ale nikoliv většině Čechů. Řada průzkumů potvrdila, že občané chtějí něco jiného, než prosazuje pan Sobotka.

3 2
možnosti
VS

Většina Čechů by chtěla více peněz za méně práce. Jsem zvědav, kdy s tím pan Sobotka hodlá konečně začít něco dělat.

5 2
možnosti
ZB

Koho sjednocujete,předsedo? Asi budete i jediný člen...;-)

4 3
možnosti
MT

Co je to Sjednocení, z.s.?

0 0
možnosti
ZK

Vážený pane premiére, píši Vám za náš okrašlovací spolek. Naši členové a členky by se s Vámi rádi tu a tam sešli. Nemáme nic zásadního, prostě se chceme podělit o nesmysly z prapodivných webů, dezinformace, dojmy z telenovel. Ano, vnímáme, že jste skoro každý druhý den v terénu, tedy nejen před volbami, že jste každou chvíli na besedě, v továrně nebo na výstavě. To nám ale nestačí, nechceme čekat až na nás na nějaké vernisáži vyjde řada. Soudíme, že jste placený z našich daní (my tedy skoro žádné neplatíme, ale ten obrat se nám líbí), tak byste na to prostě měl brát zřetel.

8 1
možnosti
JF

Mám dojem že kdyby měl reagovat na každý podobný dopis všech pomatenců, kteří mu píšou, nedělal by asi nic jiného.....

8 2
možnosti
KC

Proč pomatenci? Protože říkají něco jiného, než byste rád slyšel?

1 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2320x
OSVČ

Seznam rubrik